Inga konton, ingen persondata
Till skillnad från operatörens officiella webbplats, där du kan sätta in riktiga pengar, kräver demoversionen på denna oberoende sajt ingen registrering. Du anger inte ditt namn, telefonnummer eller ID. Eftersom det inte finns något användarkonto finns ingen personlig data att läcka eller sälja. Din upplevelse är helt kopplad till din nuvarande webbläsarsession och enhet.
Var lagras dina virtuella mynt?
Din balans av virtuella mynt lagras inte på St650:s servrar. Istället sparas den i webbläsarens Lokalt lagringsutrymme eller Sessionsslagring. Det innebär:
- Din balans är enhetsspecifik: Om du rensar webbläsarens webbplatsdata eller byter enhet återställs din myntbalans till standardbeloppet.
- Ingen serverövervakning: Plattformen känner inte till din balans om du inte aktivt laddar den från ditt lokala lagringsutrymme.
- Integritetssäkrat: Eftersom datan finns kvar på din dator kan tredje part inte få tillgång till ditt myntantal utan att ha tillgång till din webbläsares lagringsutrymme.
Analys: Anonym och minimal
Demon använder en enkel, anonym analysräknare för att förstå hur många som spelar. Denna räknare registrerar vanligtvis:
- Sidvisningar: Hur många gånger demon har laddats.
- Sessionens varaktighet: Hur länge du har spelat.
- Enhetstyp: t.ex. Mobil vs. Desktop (men inte din exakta plats).
Demon spårar inte din identitet. Din IP-adress anonymiseras ofta, och vanligtvis används inga beständiga kakor för att bygga en profil av dig. Du kan verifiera detta genom att kontrollera dina webbläsarinställningar för kakor; du kommer sannolikt inte att se några spårningskakor från demon.
Hur du hanterar dina data
Eftersom systemet använder lokal lagring har du full kontroll:
- För att återställa dina mynt: Rensa din webbläsares lokal lagring eller webbplatsdata för denna domän. Din balans återgår till standardvärdet.
- För att förhindra spårning: Använd en webbläsare med inbyggd spårningsblockering (t.ex. Firefox med förbättrad spårningsskydd).
- För att spela anonymt: Använd inkognitoläge/private-läge. När du stänger fönstret raderas all lokal lagring och sessiondata automatiskt.